Klussen in en
om het huis?
Bouke Knappt het op!
Bouke knappt het op!

Over Bouke

Bouke is dé klusjesman voor de particulier in de Achterhoek. U kent het wel, klussen in en rondom uw woning die blijven liggen, doordat u er geen tijd of zin in heeft of simpelweg omdat u ze, om wat voor reden dan ook, zelf niet kan uitvoeren. Geen nood, want Bouke helpt u graag! Doordat Bouke veelzijdig is, over het juiste gereedschap beschikt en zeer veel ervaring heeft, is Bouke uw klusjesman voor in en rondom uw woning. Bouke pakt allerlei klusjes voor u aan, maar helpt u ook graag bij een complete badkamerverbouwing of een nieuwe dakkapel.

Of u nu een allround vakman, installateur of schilder nodig heeft, wij hebben alles in huis om uw klus te klaren! Daarnaast geven wij advies op het gebied van veilig wonen (zowel brand- als inbraakbeveiliging) en tips over onderhoud aan uw woning. Neem hiervoor contact op met onze adviseur, wie u vrijblijvend voorziet van advies op maat.

Betrouwbaar
Bouke heeft de Achterhoekse mentaliteit, kwaliteit en arbeidsmoraal. We werken volgens het motto afspraak is afspraak. We werken met vaste prijzen en communiceren open en transparant.

Multifunctioneel
Bouke is jong, maar heeft een schat aan ervaring. Wij ontzorgen jong en oud op het gebied van klusjes in en rondom uw huis. Daarnaast realiseren wij ook complete verbouwingen. Doordat Bouke diverse specialisten onder één dak heeft, kunnen wij u een complete aanbieding maken.

Samen
Voordat Bouke aan het werk gaat, gaan we de dialoog met u aan. Op deze manier verdiepen we ons in de wensen van de klant. Door de flexibele opstelling van Bouke en het klantgericht werken, komen we samen tot het beste resultaat!

Kwaliteit
Bouke heeft haar werkwijze gewaarborgd middels een gecertificeerd kwaliteitssysteem. Op deze manier kan Bouke zekerheid en garantie bieden aan haar klanten en is de klant altijd verzekerd van een goed resultaat! Zo zijn we lid van de stichting Bouwgarant, voldoet ons kwaliteitssysteem aan de eisen zoals gesteld in ISO9001 en zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie.

                           Iso_150x150_achtergrond                           Vca_150x150_achtergrond

Kruiswerk
Bouke werkt sinds 2015 samen met Kruiswerk Achterhoek. Kruiswerk Achterhoek biedt haar leden objectieve informatie, gemaksdiensten en veel voordeel op het gebied van de preventieve gezondheidszorg. Bouke mag fungeren als de professionele klussendienst in het dienstenpakket dat Kruiswerk Achterhoek aanbiedt. Als u lid bent van Kruiswerk Achterhoek ontvangt u ook nog eens een ledenvoordeel van maar liefst 10% op het factuurbedrag! Voor meer informatie over Kruiswerk, klik op onderstaand logo.

logo